Thursday, October 17, 2013

Ook in Italie gaat men gezondheid onderzoeken en is men overtuigd


 Een elektrische sigaret kopen is de dag van vandaag niet moeilijk meer.

De wetenschap is nog niet in staat om de relatie echt te herkennen tussen schizofrenie en roken echter wat echt belangrijk is dat de consumptie van sigaretten. In de psychiatrische inrichting wordt het vaak beschouwd als een reguliere sociale activiteit, en individuen zijn zelden aangespoord geweest om te stoppen .

Toegeven,  de rokers zelf bloot stellen hunzelf regelmatig gezondheidsgevaren, en er  zijn bijna onmiddellijke voordelen van het stoppen. Een team van artsen in het Mascalucia Psychiatric Rehabilitation Clinic, in Catania, is vastbesloten om de effectiviteit van e-sigaretten te analyseren  over een tijdsspanne van 12 maanden.

De vraag naar deze bijzondere studie  is ontstaan ​​uit het feit dat op dit moment de e-sigaretten gebruikt worden om te stoppen met roken en geen  ernstige bijwerkingen medicijnen hebben. Bij patiënten met een korte geschiedenis van psychische aandoeningen die de drug vareniciline hebt genomen, zijn de gemeldde symptomen: depressie, suïcidale ideeën en zelfmoord.

Bupropion, een andere populair  medicijn, kan niet worden gebruikt door individuen die epilepsie (of een situatie die de drempel verlaagt voor epileptische aanvallen) hebben, noch door individuen die monoamine oxidase -remmers nemen. 

Dit soort gezondheidsproducten zijn vooral succesvol gebleken bij patiënten met schizofrenie, dus zijn e- sigaretten ideaal door hun vermogen om nicotine te leveren en ze zijn een coping mechanisme voor  geconditioneerd roken.

1 comment:

  1. vape online store is a vape product online selling shop. For your vape you should need cheap wismec active mod to enrich your vaping. And cheap wismec motiv 2 kit is good for enriching vape too.

    ReplyDelete